Arsenal pokazao Totehemu ko vlada severnim Londonom

Arsenal je na „Emirejtsu“ savladao Totenhem sa 2:0 (2:0) u londonskom derbiju 12. kola Premijer lige.

Oba gola „tobdžije" su postigle u prvom poluvremenu. Prvi je postigao Skodran Fustavi u 34. minutu, a drigi Aleksis Sančez u 41. minutu. Posle ovog susreta Arsenal zauzima petu poziciju na tabeli sa 22 osvojena boda, Totenhem je na trećem mestu sa 23 boda.

Pitanje pobednika rešeno je u prvom poluvremenu. Arsenal je delovao bolje na terenu, a uspeo je da iskoristi svoje šanse. Totenhem je pretio, ali bez prave završnice.

„Tobdžije" su povele u 34. minutu. Možda i najbolji akter meča Mesut Ozil je uputio sjajan centaršut iz prekida, odličan u skoku je bio Škodran Mustafi i smestio je loptu u mrežu. Postoji sumnja da se Mustafi u trenutku centaršuta nalazio u ofsajdu, međutim zastavica nije podignuta i gol je priznat.

Sedam minuta kasnije Lakadze asisistira Sančezu, a ovaj je uspeo da sprovede loptu u gol u golmanov bliži ugao.

U drugom poluvremenu mreže su mirovale. Obe ekipe su stvorile nekoliko šansi, međutim nije bilo promene rezultata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи