Milorad Mažić deli pravdu u Rusiji

Naš Najbolji sudija Milorad Mažić sudiće utakmice Svetskog prvenstva u Rusiji. Tako da će nas na Mundijalu predstavljati fudbaleri i sudija.

Ovo je prvi put još pod Svetskog prvenstva u Italiji 1990. godine da nas na najvećoj fudbalskoj smotri predstavljaju fudbaleri i sudija. Milorad Mažić nalazi se na spisku sudija koji će biti delegirani kao delioci pravde na Mundijalu.

Mažić je bio među sudijama koje su učestvovale i na predhodnom Svetskom prvenstvu 2014. u Brazilu, kao i na Evropskom prvenstvu 2016. Takođe, Mažić je sudio Superkup Evrope 2016. godine, igrali su Real i Sevilja. Ove godine delio je pravdu na finalu Kupa Konfederacija, sastali su se Čile i NemačkaPored ovih duela naš arbitar je prisutan na terenima širom evrope u mečevima Lige šampiona i Lige Evrope.

Na Mundijalu će učestvovati devet sudija iz Evrope, pored Mažića na spisku se nalaze: Feliks Brih (Nemačka), Čunejt Čakir (Turska), Bjorn Kujpers (Holandija), Simon Marčinijak (Poljska), Antonio Miguel Lahoz (Španija), Damir Skomina (Slovenija), Đanluka Roki (Italija) i Klemen Turpan (Francuska).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се