Đukić: Niko ne spominje Jang Bojs, prioritet je Javor

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da je ekipa isključivo skoncentrisana na utakmicu protiv Javora u Ivanjici, iako četiri dana kasnije protiv Jang Bojsa igra odlučujući meč da prezimi u Evropi. Meč u Ivanjici na programu je u nedelju od 13.00 časova.

"Zaista nas očekuje teško gostovanje u Ivanjici, Javor ima dobar tim i kontru, moraćemo da se potrudimo da pobedimo. Niko ne spominje Jang Bojs, Javor je prioritet", rekao je Đukić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

On je obrazložio da u teškom i gustom ritmu utakmica fokus je uvek na narednom meču.

"Javor se dosta dobro brani, jako organizovano i sa dosta igrača. Teško primaju golove, ali i znaju da igraju, vole posed... Moraćemo da budemo na nivou u svim linijama tima", kazao je trener crno-belih.

Otkrio je i da je Sejduba Suma spreman i konkuriše za tim, kao i Vladimir Stojković i Danilo Pantić, dok Everton Luiz zbog suspenzije neće biti u sastavu.

Utakmica 17. kola Superlige između Javora i Partizana igra se u nedelju od 13 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво