Peru poslednji učesnik Mundijala, Srbija ipak u četvrtom šeširu

Fudbalska reprezentacija Perua poslednji je, 32. učesnik Svetskog prvenstva koje će se 2018. godine održati u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža bila bolja od selekcije Novog Zelanda (2:0).

Prvi meč na ostrvu završen je bez golova, pa je noćašnja pobeda južnoameričkoj selekciji donela plasman na Mundijal, prvi još od 1982. godine!

Golove za izabranike selektora Gareke, inače Argentinca, bili su Džeferson Farfan u 28. i Kristijan Ramos u 65. minutu.

Utakmica je odigrana na ispunjenom Nacionalnom stadionu u Limi.

Zanimljivo je da je pobeda Perua imala direktan uticaj i na reprezentaciju Srbije, koja će zbog tog rezultata ipak biti u četvrtom šeširu na žrebu koji će se 1. decembra održati u Moskvi.

Mundijal u Rusiji igra se od 15. juna do 14. jula 2018. godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи