Читај ми!

Anderson ljut: Ibrahimovićev povratak? Imamo heroje…

Selektor reprezentacije Švedske Jane Anderson odao je priznanje svojim izabranicima zbog podviga protiv Italije i plasmana na Mundijal u Rusiji i poručio da njegovoj selekciji nije potreban najbolji švedski fudbaler ikada Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović se posle prvenstva Evrope u Francuskoj 2016. godine oprostio od reprezentacije, pa je Andersona naljutilo pitanje novinara da li bi ga vratio u reprezentaciju posle izborenog Svetskog prvenstva i remija sa Italijom (0:0) u Milanu u revanšu baraža.

"Ovo je neverovatno. Ibrahimović je prestao da igra za reprezentaciju pre godinu i po dana i mi još pričamo o njemu. Moramo da govorimo o velikim fudbalerima koje imam u timu i u koje verujem", rekao je Anderson na konferenciji za medije posle meča u Milanu.

Anderson je kao najbolji dokaz da Švedska može bez najboljeg švedskog strelca svih vremena (62 gola) označio cele kvalifikacije za SP.

"Kolektiv je demonstrirao snagu, imamo mnogo heroja u Milanu. Veoma sam srećan zbog rezultata. Sa Ibrahimovićem morali bismo da igramo drugačiji fudbal. Završio je reprezentativnu karijeru, veliki je šampion i adaptirali smo se na drugačiji sistem".

Ibrahimović, koji zbog povrede nije igrao za Mančester Junajted od aprila, uspeh Švedske proslavio je timskom slikom reprezentacije uz natpis Zveden, aludirajući na početno slovo svog imena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво