Krstajić: Protiv Koreje teže nego protiv Kine

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i kapiten Branislav Ivanović poručili su da očekuju znatno teži meč protiv Južne Koreje od duela sa Kinom.

"Želim da se zahvalim na gostoprimstvu domaćinima u Južnoj Koreji. Juče smo imali jedan trening i spremni dočekujemo meč. Južna Koreja je pokazala da ima odličan kvalitet i da se zasluženo kvalifikovala na Svetsko prvenstvo. Očekuje nas teži meč nego u Kini", izjavio je Krstajić, a prenosi sajt FSS.

On je sada već davne 2000. godine igrao protiv Koreje, a sada će drugi put sedeti na klupi kao selektor, nakon uspešnog debija u Kini 2:0.

"Želimo da odigramo odgovorno i da na terenu sprovedemo neke od ideja koje već uvežbavamo. Naravno, cilj nam je da napravimo i što povoljniji rezultat. Znamo da se možda domaćin pribojava naših visokih igrača, a to bi zaista mogla da bude jedna od naših prednosti u ovoj utakmici", istakao je Krstajić.

Kapiten Ivanović, koji bi protiv Koreje trebalo da odigra 100. meč za reprezentaciju, ističe da rival ima sjajan tim i da srpski tim ocekuje izuzetno težak test.

"Dugo igram u Evropi i susretao sam se sa nekoliko fudbalera iz Južne Koreje i zaista mogu da kažem da poseduju veliku borbenost i kvalitet. Naš cilj je da se nadigravamo sa domaćinom, znam da ćemo igrati sa tehnički nešto organizovanijom selekcijom od kineske. Imaju adute, ali imamo ih i mi i pokušaćemo da ih iskoristimo", rekao je Ivanović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво