Iz Lacija se žale na FSS: Zašto može Kolarov, ali ne i Milinković Savić?

Italijanski Lacio izrazio je nezadovoljstvo jer vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić nije dozvolio Sergeju Milinkoviću Saviću da se vrati u klub sa azijske turneje, kao što je to učinio Aleksandar Kolarov (igrač Rome) pred rimski derbi, piše „Gazeta delo sport".

Krstajić je odlučio da zbog umora i povreda oslobodi Kolarova, ali i Dušana Tadića, Duška Tošića i Filipa Kostića, uoči prijateljskog meča protiv Južne Koreje u Ulsanu. Laciju se ne dopada što nije isto učinjeno i sa njegovim prvotimcem i, zašto ne reći, jednim od najvažnijih igrača (verovatno uz Ćira Imobilea i najvažnijeg).

Sergej na trening "nebeskoplavih" dolazi u četvrtak, samo dva dana uoči rimskog derbija na Olimpiku, dok će njegov novi saigrač iz reprezentacije već u ponedeljak biti na raspolaganju treneru Euzebiju di Frančesku.

Kao dodatni argument u žalbi iz Lacija ističu to što je Milinković Savić u petak u pobedi nad Kinom (2:0) odigrao ceo meč, dok je Kolarov duel presedeo na klupi.

Inače, gledano u širem kontekstu, veoma je česta pojava da se igrači vraćaju ranije u svoje klubove u ovom periodu – mnogi, štaviše, i ne idu sa nacionalnim timovima. Tako se, recimo, i Lionel Mesi vratio iz Rusije u Kataloniju uoči duela sa Nigerijom, a odmah pošto je odigrao utakmicu upravo sa Rusima.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара