Krstajić: Srećan sam i zadovoljan; Ivanović: Uživali smo

Iako je kao glavnokomandujući na klupi Srbije bio debitant Mladen Krstajić, vršilac dužnosti selektora Srbije – prvi meč i prva pobeda. Izjavio je da je srećan i zadovoljan, i da mu je drago zbog mladih igrača.

"Prvi utisak je da sam srećan i zadovoljan ovom pobedom. Želeo bih da čestitam igračima koji su posle dugog i napornog puta pružili dobru igru, mnogo istrčali. Pokušali smo da uradimo neke stvari i pored toga što je bilo malo vremena, ali zaista mogu da budem ponosan na igrače koji su ponovo pokazali da su zasluženo izborili plasman na Svetsko prvenstvo. Drago mi je i zbog mladih igrača koji su dobili šansu. I protiv Južne Koreje će isto imati minutažu, moći će da pokažu svoj kvalitet", istakao je trener Mladen Krstajić.

Naglasio je da reprezentacija ima karakter i kvalitet, da predstavlja budućnost našeg fudbala.

"Iskusni i oni manje iskusni igrači mogu zajedno i kada se spoje onda to može delovati jako dobro. Moram da kažem da uslovi nisu bili nimalo laki, ali momci su sve prevazišli, dobro istrčali i ispunili sve zahteve kako bi pobedili u ovoj utakmici. I mogu da budem ponosan na ono što su pokazali", rekao je Krstajić.

U dresu reprezentacije Srbije, 99. nastup je zabeležio kapiten Branislav Ivanović.

"Mislim da smo odigrali jako dobro utakmicu, bilo je mnogo dobrih detalja i mislim da smo uživali. Ono što je bitno jeste da su svi dobili šansu, da smo odigrali na dobrom nivou, osim u pojedinim trenucima kada smo delovali malo neorganizovano, ali to je možda i zbog toga što su oni tako delovali, bili neorganizovani, gubili su pozicije. Videlo se da ova ekipa poseduje potencijal. Odigrali smo maksimalno profesionalno i pored teških uslova na koje nismo navikli. Važno je da smo zabeležili pobedu i sada se okrećemo drugom meču na ovoj turneji", rekao je Branislav Ivanović.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво