Sergej prezadovoljan debijem, Mitrović hvali Živkovića

Mladi srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić, nakon dugo čekanog debija u pobedi protiv Kine (2:0), izjavio je da je presrećan i dodao da je sve bilo baš onako kako je zamišljao.

"Konačno sam dočekao, a još smo i pobedili, ništa lepše. Nisam imao tremu, nikad je i nemam. A što se tiče igre, do sada nisam igrao sa momcima koji su počeli meč, bilo je malo teže, ali ima vremena da se uigramo i ukomponujemo", poručio je fudbaler Lacija, a prenosi sajt FSS.

Strelac drugog gola Aleksandar Mitrović naveo je da se igrači još nisu aklimatizovali na uslove u Aziji, ali da je generalno bilo dobro.

"Bilo je teško vreme, nismo se još aklimatizovali, ali mislim da je bilo dobro. Postigli smo dva gola, možda mogli i više, ali isto tako mogli smo i da primimo gol. Hvala Živkoviću na asistenciji, fenomenalno je centrirao, meni je ostalo samo da se poklonim. Ima od mene večeru", rekao je Mitrović.

Strelac prvog pogotka Adem Ljajić takođe je apostrofirao teško vreme.

"Bila je dobra utakmica, ali i veoma teško vreme, sparno. Pobedili smo, što je najvažnije, postigli dva gola, mogli još tri ili četiri, ali nedostajalo je i malo koncentracije u završnici. Zadovoljan sam kako je ekipa odigrala, bili smo bolji i zaslužili pobedu", poručio je Ljajić.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво