Sergej prezadovoljan debijem, Mitrović hvali Živkovića

Mladi srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić, nakon dugo čekanog debija u pobedi protiv Kine (2:0), izjavio je da je presrećan i dodao da je sve bilo baš onako kako je zamišljao.

"Konačno sam dočekao, a još smo i pobedili, ništa lepše. Nisam imao tremu, nikad je i nemam. A što se tiče igre, do sada nisam igrao sa momcima koji su počeli meč, bilo je malo teže, ali ima vremena da se uigramo i ukomponujemo", poručio je fudbaler Lacija, a prenosi sajt FSS.

Strelac drugog gola Aleksandar Mitrović naveo je da se igrači još nisu aklimatizovali na uslove u Aziji, ali da je generalno bilo dobro.

"Bilo je teško vreme, nismo se još aklimatizovali, ali mislim da je bilo dobro. Postigli smo dva gola, možda mogli i više, ali isto tako mogli smo i da primimo gol. Hvala Živkoviću na asistenciji, fenomenalno je centrirao, meni je ostalo samo da se poklonim. Ima od mene večeru", rekao je Mitrović.

Strelac prvog pogotka Adem Ljajić takođe je apostrofirao teško vreme.

"Bila je dobra utakmica, ali i veoma teško vreme, sparno. Pobedili smo, što je najvažnije, postigli dva gola, mogli još tri ili četiri, ali nedostajalo je i malo koncentracije u završnici. Zadovoljan sam kako je ekipa odigrala, bili smo bolji i zaslužili pobedu", poručio je Ljajić.

broj komentara 3 pošalji komentar
(petak, 10. nov 2017, 20:31)
anonymous [neregistrovani]

Bravo Sergej!

Selektor je smenjen zbog tebe a ti se nisi ni video na terenu...

(petak, 10. nov 2017, 19:28)
anonymous [neregistrovani]

Kina

Nisu uspeli da se plasiraju kao pretstavnici Azije. Ali eto, pobedi se ne gleda u zube. Mozda bi I trebali da igramo samo protiv takvih ekipa. Iran, Irak, Kina, Vijetnam, Indija ... sigiran sam da bismo vecinu tih utakmica dobili iako 'nijedan protivnik nije za potcenjivanje'. :)

(petak, 10. nov 2017, 19:22)
El Fuser [neregistrovani]

Mnogo jasnije

Običnom gledaocu pomalo sumnjivo izgleda to da neki igrači igraju odmah prvu utakmicu nakon smene selektora.Dali i dalje našim zavezom rukovode menadzeri koji žive za dobre prodaje i velike novce,jer dok je stari selektor bio neki od onih što su odmah zaigrali nakon promene nebi se tako dobro prodali kad bi izostali sa Prvenstva.Veliki novac je ušao u igru i sada se sve menja,u narednim mesecima biće još ,čudnih,pojava koje nemaju dodirnih tačaka sa logikom.Ali šta će biti ako ti igrači odigraju loše i ostave lošiji utisak no što sad imaju.Videćemo