Partizan novim preokretom do pobede u Šapcu

Fudbaleri Partizana savladali su Mačvu u Šapcu sa 3:1 (0:1) u meču 16. kola Superlige Srbije.

Nije bilo lepo, retko kada jeste kada je Partizan u pitanju u poslednje vreme, ali šampion Srbije i osvajač Kupa stigao je do nova tri boda u Superligi Srbije.

Fudbaleri crno-belih bili su, dakle, uspešniji od Mačve rezultatom 3:1, i to nakon što su posle 45 minuta imali gol zaostatka.

Domaćin, koji je na premijeri ove sezone poražen u Humskoj sa 6:1, je pred punim tribinama Gradskog stadiona možda čak i bio bolji rival u prvom poluvremenu. Propustila je Mačva nekoliko šansi u tom periodu, ali i poveo golom bivšeg fudbalera Partizana Mladena Lazarevića u 37. minutu iz slobodnog udarca.

U nastavku je usledio preokret, a golove su postigli Leandre Tavamba u 54, kapiten Saša Ilić u 86. iz penala i mladi napadač Đorđe Jovanović u 89. minutu.

U drugom meču nedeljnog programa Zemun i Mladost iz Lučana odigrali su 0:0.

Ovako je tekao meč:

14.56 - Kraj meča, Pobeda Partizana 3:1. 

14.47 - GOOOL! Partizan vodi sa 3:1, Strelac Jovanović. 

14.44 - GOOOL! Partizan je poveo sa 2:1. Sudija je procenio da je Pantić nepropisno oboren u šesnestercu domaćina, Saša Ilić precizan izvođač najstrože kazne! 

14.12 - GOOOL! Partizan postiže pogodak za 1:1! Tavamba sjajno reaguje na centaršut Vilućevića.

14.04 - Nastavljen meč, izmena u Partizanu – Saša Ilić na terenu umesto Marka Jevtovića. 

13.47 - Kraj prvog poluvremena u Šapcu, domaćin Mačva vodi protiv Partizana golom Lazarevića sa 1:0.

13.36 - GOOOL! Mačva vodi protiv Partizana sa 1:0 od 36. minuta. Everton je načinio prekršaj nad Bojanom Matićem ispred šesnesterca. Lazarević iz slobodnog udarca šalje loptu pod samu prečku, Stojković nemoćan. 

13.14 - Prva prilika za Partizan nakon slobodnog udarca koji je izveo Tošić, ali njegov pokušaj sa 25 metara završava pored stative Filipovićevog gola. 

13.08 - Dve velike šanse za Mačvu u 8. minutu meča! Prvo nakon jedne polukontre, kada Stojković brani u situaciji "1 na 1", da bi nakon kornera koji je usledio Protić sa metar udaljenosti uspeo nemoguće, odnosno da glavom promaši prazan gol pred sobom.

13.00 - Počeo je meč na ispunjenom stadionu u Šapcu. 

12.30 - Poznati su sastavi timova:

MAČVA: Filipović – Pejović, Ristivojević, Lazarević, Protić – Ivić, Obrovac – Gemović, Adamović, Arsenijević – Matić.

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, N.R. Miletić, Mitrović, N.G. Miletić – Everton, Jevtović, Janković, Tošić – Ožegović, Tavamba.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара