Milojević: Arsenal zaboravljen, čeka nas spektakl u Nišu

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je već zaboravio remi sa Arsenalom u Ligi Evrope, iako mu prijaju pohvale za nastup u Londonu, ali da su svi u klubu potpuno koncentrisani za meč protiv Radničkog u Nišu. Meč je na programu u nedelju od 17.00 časova.

"Idemo u fudbalski grad, znamo šta Radnički znači za Niš. Radnički je pokazao da je ambiciozan klub i zato sam siguran da nas očekuje teška utakmica. Oni imaju izuzetno respektabilnu ekipu i glavni su favoriti da izađu u Evropu. Očekujemo da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta i da nam navijači u ovom trenutku, kada su nam najpotrebniji, pomognu da dođemo do pobede", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

On je podetio da je Radnički iznedrio mnogo igrača, a neki od njih igrali su i u Crvenoj zvezdi.

"Zato sam siguran da nas očekuje spektakl u Nišu", rekao je on, dodavši da je već zaboravio remi sa Arsenalom u Londonu i da je sav fokus sada na Radničkom.

Prema njegovim rečima, crveno-beli su iskusniji i da ne bi smeli da kiksiraju kao posle duela sa Kelnom i Arsenalom u Beogradu.

"Igrači ne bi trebalo da ponavljaju greške od tada. Mada, nismo pravili neke velike greške ni u tim utakmicama, to je tako, moraju da budu svesni da nemamo mnogo vremena za odmor. Svako od njih mora da ima automotivaciju, da pokrene sebe pred svaki meč. Ne bih se vraćao na faktore koji postoje, jer moraju sve da prevaziđu. Verujem da će sutra na terenu biti sve u redu", istakao je trener crveno-belih.

Milojević navodi da mu je drago što je čuo pohvale menadžera Arsenala Arsena Vengera o Zvezdinoj igri.

"Sigurno nam je drago kada čujemo lepe reči od takvog trenera. S druge strane, uvek su vam takve reči hvale obaveza više. Mislim da su moji igrači pokazali da mogu, da vrede i da mogu da se nadograde. Svesni su da moraju još više da se trude. Prijaju pohvale, ali je jako velika obaveza kad čujete takve reči od eminentnog stručnjaka, jednog od najboljih u Evropi", zaključio je Milojević.

Utakmica 16. kola Superlige između Radničkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati na Čairu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво