Partizan: Veliko hvala gospodstvenim navijačima!

Fudbalski klub Partizan zahvalio se svima koji su pomogli da utakmica protiv albanskog šampiona Skenderbega, koja je označena kao meč visokog rizika, prođe "onako kako i dolikuje navijačima, igračima, zaposlenima i upravi jednog evropskog velikana".

"Veliku zahvalnost upućujemo našim vernim navijačima koji su sjajnim, a iznad svega, gospodskim navijanjem pomogli da atmosfera bude fantastična i da se ostvari važna pobeda. Na kraju, specijalno se zahvaljujemo pripadnicima MUP- a Srbije i svim bezbednosnim činiocima koji su sproveli dogovoreno i obezbedili da meč bude jedna svojevrsna fešta", navodi se u saopštenju srpskog šampiona.

Iz kluba poručuju da se nadaju da će ovim i ovakvim ponašanjem postaviti standarde koji će ubuduće biti poštovani na svim utakmicama, ne samo UEFA takmičenja, nego i na mečevima domaćeg šampionata.

Partizan je pobedio Skenderbeg sa 2:0 i 23. novembra i u duelu protiv švajcarskog Jang Bojsa, lidera svog prvenstva, ima priliku da pobedom obezbedi plasman u nokaut fauzu Lige Evrope.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи