Đukić: Odlučio Tošićev gol

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je gol Zorana Tošića iz slobodnog udarca bio odlučujući trenutak za pobedu nad Skenderbegom (2:0) u Ligi Evrope. Daja: Misija fudbala uspela, sve je bilo normalno.

"Veoma sam srećan zbog igre mog tima protiv teškog protivnika. Borili smo se svih 90 minuta, uzeli bitna tri boda koja nam znače za prolaz dalje. Znali smo da će odlučiti detalji, a posle gola Tošića sve je bilo lakše", rekao je Đukić na konferenciji za medije posle utakmice u Humskoj.

Prema njegovim rečima, očekivao je tvrdu i ne previše lepu utakmicu.

"Otvorila se utakmica kako smo hteli. Tošić je dao gol iz slobodnog udarca i posle toga smo imali više prostora u napadu", rekao je Đukić, dodavši da su navijači dali veliku podršku timu.

Đukić nije skrivao zadovoljstvo što Partizan drži drugo mesto B grupe Lige Evrope.

"Dobro je što je Dinamo pobedio u Bernu. Imaćemo finale protiv Jang Bojsa na našem stadionu i zavisićemo od nas. To je jako bitno".

Albanski novinari postavili su pitanje Đukiću da li je zabrinut zbog skandiranja navijača "Kosovo je Srbija", aludirajući na moguću kaznu Uefe.

"Zašto bi nas to brinulo?", odgovorio je Đukić pitanjem.

Na to se nadovezala portparol kluba Biljana Obradović rečima da je Uefa bila upoznata sa koreografijom na kojoj je bio lik cara Lazara iz Kosovskog boja i oko skandiranja Kosovu, napominjući da bi kazna Uefe stigla da se spominjala reč "šiptar".

Daja: Misija fudbala uspela, sve je bilo normalno

"Žao mi je što smo ovako odigrali, iako nismo bili lošiji od rivala. Utakmica je odlučena posle naše greške. Mislim da je meč bio izjednačen, ali je rezultat takav", rekao je Daja na konferenciji za medije posle meča na stadionu u Humskoj.

Daja nije imao nijednu zamerku na atmosferu sa tribina i na terenu.

"Sve je bilo normalno. Misija fudbala je gajenje dobrih odnosa dva tima. Mislim da je prošlo sve u redu, posebno na terenu, gde je moj fokus", dodao je Daja.

Njega je obradovala pobeda Dinama na gostovanju Jang Bojsu 1:0 i smatra da Skenderbeg može da nadoknadi zaostatak od tri boda za Partizanom, odnosno dva za Švajcarcima.

"Loš korak smo napravili ka cilju koji je prolaz dalje, ali kada vidimo ishod duela između Jang Bojsa i Dinama matematika nam daje nadu. Šest bodova je u igri i borićemo se do kraja. Partizan je napravio veliki posao ka prolazu, ali to nije veliki zaostatak, ništa nije izgubljeno", zaključio je Daja.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво