Partizan nadigrao Skenderbeg za prvu pobedu u Ligi Evrope

Fudbaleri Partizana savladali su kao domaćini ekipu Skenderbega sa 2:0 u okviru četvrtog kola Grupe B Lige Evrope i tako upisali prvu pobedu u tom takmičenju ove sezone. Naredni meč, crno-beli igraju 23. novembra protiv Jang Bojsa.

Partizan je bio bolji protivnik gotovo svih 90 minuta, igrao znatno bolje u poređenju sa mečom u Elbasanu i uspeo da iskoristi dve šanse za pogodak.

Nakon početnog odmeravanja snaga, Partizan je preuzeo kontrolu nad posedom i sredinom terena i uspeo da stvara višak prostora u napadu.

U tri navrata na udaljenosti od 20 metara bili su faulirani Ožegović, Tavamba i Tošić, a ovaj poslednji je upravo tu treću situaciju iskoristio, kada je na odličan način izveo prekid i poslao loptu u mrežu protivnika. 

Crno-beli su brže i atraktivnije zaigrali u drugom poluvremenu u kojem su postigli još jedan pogodak.

Ožegović je iskoristio jednu od mnogobrojnih nepažnji odbrane Skenderbega, kada je osvojio loptu na njihovoj polovini, a potom odlično uposlio Tavambu koji je postavio konačan rezultat. 

Nakon četiri odigrana meča u Grupi B, Dinamo Kijev je prvoplasirani sa deset osvojenih bodova, Partizan drugi sa pet, Jang Bojs trećeplasiran sa tri, dok je ekipa Skenderbega poslednjeplasirana sa dva. 

U narednom kolu, Partizan dočekuje Jang Bojs, dok Skenderbeg dočekuje Kijevljane. 

Tok meča:

20.50 – Kraj meča. Partizan upisuje prvu pobedu, Skenderbeg je savladan sa 2:0.

20.23 – GOOOOOOOOL! Tavamba duplira prednost u 66. minutu, Partizan vodi sa 2:0. 

Ožegović oduzima loptu odbrani Skenderbega i potom na odličan način upošljava Tavambu, kome nije bilo teško da postigne pogodak.   

20.03 – Počelo je drugo poluvreme na stadionu Partizana.

19.48 – Završeno je prvo poluvreme, nakon kojeg Partizan vodi sa 1:0.

19.40 – GOOOOOL! Tošić dovodi Partizan u vođstvo od 1:0. Treći slobodni udarac koji izvodi Tošić, za razliku od prethodna dva završava u mreži Skenderbega.

19.00 – Počeo je meč na stadionu Partizana. 

18.50 - Najverniji navijači Partizana ispunili su južnu tribinu.

18.34 - Pola sata do početka meča, ovako izgledaju tribine stadiona Partizana.

18.30 - Uzavrela atmosfera ispred južne tribine.

18.30 - Trenutna atmosfera ispred zapadne tribine.

18.20 - Karata za meč još uvek ima na blagajnama stadiona Partizana.

18.15 - Prema najavama, više od 700 pripadnika policije i redarske službe obezbeđuje meč, a instalirano je i čak 96 sigurnosnih kamera kamera specijalno zbog gostovanja albanskog tima.

Prvi meč dva rivala, koji je uz veliko policijsko obezbeđenje odigran pre 14 dana u Elbasanu, završen je bez golova – 0:0.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво