Читај ми!

Bez golova u Londonu, Zvezda osvojila važan bod

Fudbaleri Arsenala i Crvene zvezde odigrali su nerešeno bez golova u okviru četvrtog meča Grupe H Lige Evrope. U narednom meču Zvezda gostuje Bate Borisovu 23. novembra.

Crvena zvezda je došla do velikog podviga u Londonu, iako utakmica bez golova to ne bi trebalo da bude, međutim to jeste kada je protivnik ekipa kakva je Arsenal.

Zvezda je ponovo odigrala dva različita poluvremena, gde je ponovo svoje najveće šanse kreirala u prvom, a defanzivi se posvetila u drugom. 

Imaju crveno-beli za čim i da žale, jer je dve odlične šanse propustio napadač Ričmond Boaći, dok je defanzivac Savić pogodio prečku nakon kornera. 

U obe svoje prilike Boaći je izlazio gotovo oči u oči sa golmanom Mejsijem, ali nije uspeo da pogodi okvir gola. 

Svoje šanse za pogodak imao je i domaćin, a onu najveću propustio je Vilšir kada je savladao golmana Borjana, ali ne i Le Taleka koji je intervenisao sa gol linije. 

Arsenal je do gola mogao i preko Žirua, ali je Borjan pokazao veliku dozu koncentracije i dobrog postavljanja. 

Iako nije bilo golova, navijači obe ekipe gledali su dosta sadržajnu i dinamičnu utakmicu, iz koje se stiče utisak da je podela bodova najrealniji rezultat.

Crvena zvezda je remijem ponovo dospela na drugo mesto Grupe H, jer je u drugom meču te grupe Keln ubedljivo savladao Bate Borisov sa 5:2.

Arsenal je prvoplasirana ekipa sa deset osvojenih bodova, drugoplasirana Zvezda ima pet, treći Bate ima bod manje, dok je Keln upisao svoja prva tri boda. 

Naredni meč Crvena zvezda igra 23. novembra protiv Bate Borisova u gostima.  

Tok meča:

22.58 - Kraj meča. Bez golova na Emirejtsu, pa Arsenal i Zvezda dele po bod.

22.08 – Počelo je drugo poluvreme. 

21.53 – Završeno je prvo poluvreme na Emirejtsu, nakon prvih 45 minuta nema golova. 

21.40 – Nakon nešto više od pola sata igre, viđena je po jedna dobra prilika na obe strane. Arsenal je pretio preko Žirua, ali je Borjan odlično intervenisao, dok je na drugoj strani Vujadin Savić nakon kornera glavom šutirao, ali pogodio prečku.

21.05 - Počeo je meč u Londonu.

20.15 - Sastavi timova:

Arsenal: Mejsi, Debiši, Elneni, Holding, Me Nelson, Kokelan, Vilok, Metland-Najls, Volkot, Vilšir i Žiru.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Le Talek, Savić, Gobeljić, Donald, Krstičić, Radonjić, Kanga, Srnić, Boaći.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се