Đukić: Meč u Čačku uvertira za Skenderbeg

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić istakao je da je gostovanje Borcu u Čačku jako važan meč za njegov tim u borbi za titulu, ali i kao prava uvertira za duel sa Skenderbegom u Ligi Evrope.

Utakmica 15. kola Superlige Borac - Partizan igra se u nedelju od 17 sati u Čačku.

"Neophodno je da odigramo dobar meč i ostavimo isti utisak pred Skenderbeg. Neće biti lako, od starta moramo biti skoncentrisani, posebno što je Borac popravio formu u odnosu na početak sezone", rekao je Đukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Prvi golman Vladimir Stojković propustiće i ovu utakmicu zbog povrede, ali biće spreman za četvrtak protiv Skenderbega, potvrdio je Đukić.

On je naglasio da crno-beli igraju rasterećenije u gostima u odnosu na domaći teren.

"Nigde nije lako pobediti na strani. Ipak, titule se osvajaju na oba terena. Nema lakih utakmica, u svaku mora da se uđe sa pravim pristupom inače se plaća ceh".

Izneo je i niz pohvala za kapitena Sašu Ilića, poručivši da ima ideju i da može svojim kvalitetom mnogo da doprinese ekipi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи