Lacio: Želite Sergeja - 100 miliona!

Fantastičnog srpskog vezistu Sergeja Milinkovića-Savića žele da vide u svojim redovima mnogi evropski velikani. Lacio će zasigurno odlično profitirati njegovim odlaskom, jer će klub koji ga želi morati da plati minimum 100 miliona evra.

Prema pisanju "Tutomerkata", to je cena koju su čelnici rimskog kluba tražili od Pari Sen Žermena.

Ukoliko dođe do takvog trasfera, Sergej će postati peti najplaćeniji svetski fudbaler.

Pomenuta suma ne bi trebalo da bude problem za prebogate vlasnike Pari Sen Žermena ili Mančester sitija i Junajteda, koji neće žaliti novca za supertalentovanog srpskog fudbalera.

Milinković-Savić je prošle, a pogotovo ove sezne sjajnim igrama u drecu Lacija privukao pažnju najbogatijih klubova, a bez premca je po formi i kvalitetu među najboljim igračima Evrope i sveta.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво