Đukić: Primili smo gol i ušli u ludilo; Milanović: Rešili su utakmicu u dva minuta

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izrazio je zadovoljstvo zbog trijumfa crno-belih nad Zemunom, ali je istakao da je njegova ekipa već u prvom poluvremenu morala da reši utakmicu.

Fudbaleri Partizana pobedili su u gostima Zemun sa 3:1 u zaostaloj utakmici devetog kola Super lige Srbije.

"Odigrali smo vrhunsko prvo poluvreme, kada je trebalo da zatvorimo meč i povedemo sa 3:0... Na kraju smo primili taj gol i ušli u 'ludilo'. Drugo poluvreme je bilo rastrzano, jer je teren je težak, nije mogla pas igra da se igra. Žao mi je što jednu od najboljih naših igara u prvom poluvremenu nismo iskoristili da imamo dva-tri gola razlike", rekao je Đukić posle utakmice.

Trener Zemuna Milan Milanović žali što njegova ekipa do kraja utakmice nije uspela da parira crno-belima.

"Partizan je u prvom poluvremenu imao više od igre, ali nisu bili nešto opasni po naš gol. Igrali su onako kako smo pretpostavili, sa dosta kratkih i duplih pasova. Mi smo se malo povukli, prepustili inicijativu, ali nismo bili opasni sve do zadnjeg momenta prvog dela. Tek u finišu smo počeli da se otvaramo. Primili smo gol iz prekida, što mi je nepojmljivo, jer imamo četvoricu igrača od po dva metra", rekao je Milanović.

"U drugom delu smo igrali 40 minuta onako kako sam priželjkivao. Ne samo da smo dobro zatvorili njihov napad, nego smo imali i dobar protok lopte. Na kraju su rešili utakmicu u dva minuta. Zalaganje igrača je bilo odlično i čestitam im na tome. Na nama je da preguramo još Crvenu zvezdu, pa da vidimo da hvatamo priključak sa ekipama koje su našeg kvaliteta", dodao je on.

Partizan je drugi na tabeli Super lige sa 33 boda, dok je Zemun 12. sa 14.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи