Totenhem briljirao protiv veoma lošeg Liverpula

Trebalo je to da bude duel dve pozitivne, proaktivne ekipe, orijentisane na mnogo presinga i sa željom da budu protagonisti na terenu. U krajnjoj liniji, Totenhem i Liverpul su dve ekipe koje se nominalno bore za titulu u Premijer ligi. Naposletku, posle ubedljivih 4:1 za londonski tim, shvatili smo da sve ovo važi samo za jednu od dve ekipe.

Hari Kejn nije Totenhem, kako je to rekao Pep Gvardiola (i, kako je posle dodao, bio pogrešno shvaćen), ali je engleski reprezentativac svakako jedan od najboljih igrača planete u ovom momentu.

Upravo je on postigao dva gola u ubedljivom trijumfu Totenhema nad Liverpulom, pred najbrojnijom publikom koju je ikada sakupila premijerligaška utakmica na Vembliju.

Totenhem je sada drugi na tabeli, odnosno deli to mesto sa Mančester junajtedom, sa kojim se sastaje naredne sedmice na Old trafordu.

Ovaj poraz znači da je Liverpul pobedio u samo jednoj premijerligaškoj utakmici otkako su pre dva meseca savladali Arsenal sa 4:0.

Ekipa Jirgena Klopa, za koju je jedini gol postigao Mohamed Salah, još jednom je demonstrirala neshvatljive, praktično banalne manjkavosti u defanzivnoj liniji. Dejan Lovren, koji je tragikomično odgovoran za prva dva gola (a pritom je dopustio Sonu da pogodi prečku, koji je uz Delea Alija takođe bio strelac na ovom susretu), zamenjen je već sredinom prvog dela susreta.

Liverpul je sada deveti, ispred Barnlija koji ima bolju gol-razliku, sa čak 12 poena manje od Mančester sitija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво