Crvena zvezda bolja od lučanske Mladosti

Vicešampion Srbije i lider Superlige, ekipa Crvene zvezde, pobedila je u meču 14. kola ekipu Mladosti iz Lučana sa 2:1. Golove za domaći sastav postigli su Pešić i Račić, dok je počasni, verovatno ne i utešni pogodak za ekipu iz Dragačeva postigao Vladimir Radivojević, koji kao da se već navikao da trese mreže na najvećem srpskom stadionu, pošto je precizan bio i u remiju dve ekipe prošle sezone.

Zvezda ima 34 boda i nalazi se na vrhu tabele, sa četiri boda više od Partizana.

Odmah nakon meča, pomoćni trener Zvezde Milan Kosanović rekao je da njegova ekipa mora mentalno bolje da se sprema za prvenstvene utakmice.

"Olako smo prokockali 2:0, jer smo prvo poluvreme igrali bez greške. Gol Mladosti nas je poremetio i bespotrebno smo ušli u nervozu. Postoji zamor, ali moramo mentalno bolje da se spremamo za ovakve utakmice, u kojima protivnici prave opstrukciju igre", rekao je Kosanović.

Trener Mladosti Nenad Milovanović čestitao je Zvezdi na pobedi.

"Bojažljivo smo počeli. Primamo prvi gol iz situacija koje smo vežbali. Vratili smo se u život u drugom poluvremenu, imali šanse. Nismo uspeli, ali mislim da se nismo obrukali", rekao je Milovanović.

"Crveno-beli" će u sledećoj utakmici dočekati u sredu Spartak, u zaostaloj utakmici devetog kola srpskog prvenstva, dok će Mladost narednog vikenda u Lučanima dočekati Mačvu iz Šapca.

Ovako je protekao meč:

20.54Kraj meča! Crveno-beli stigli su do nove pobede u prvenstvu (2:1). Počasni gol za Mladost postigao je Vladimir Radiovjević.

19.49 - Na poluvremenu, Zvezda vodi sa 2:0, golovima Aleksandra Pešića i Uroša Račića.

19.01 – Počeo je meč...

18.20 – Jedanest fudbalera koje je trener Vladan Milojević odabrao za ovaj susret:

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво