Kolarov doneo pobedu Romi, "dama" pregazila Udine

Fudbaleri Rome pobedili su Torino sa 1:0, u devetom kolu Serije A. Jedini pogodak za Rimljane protiv ekipe koju trenira Siniša Mihajlović postigao je Aleksandar Kolarov, sjajnim golom iz slobodnog udarca u 69. minutu, na isti način kako je to nekad Mihajlović radio. Juve i sa igračem manje premoćan za Udineze - 6:2.

Kolarov je potvrdio fantastičnu formu, pre četiri dana je postigao sjajan pogodak protiv Čelsija u Londonu, a ove sezone pogađao je iz "slobodnjaka" i protiv Atalante, a efektne golove postigao je i za Srbiju protiv Moldavije i Irske. Za ekipu Torina Adem Ljajić je odigrao ceo meč.

Roma je peta na tabeli sa 18 bodova, dok je Torino 10. sa 13.

Milan je sa igračem manje izdržao na svom stadionu protiv Đenove, pošto je od 25. minuta imao igrača manje posle isključenja Leonarda Bonučija.

Milan je 11. na tabeli sa 13 bodova, a Đenova je sa sedam manje na 16. mestu.

Fiorentina je bila ubedljiva na gostovanju Beneventu, gde je pobedila sa 3:0, golovima Marka Benasija, Kume Babakara i Sirila Teroa.

Sasuolo je u gostima bio bolji od Spala sa 1:0 golom Marka Politana, dok je Atalanta istim rezultatom bila bolja od Bolonje, pogotkom Andreasa Kornelijusa.

Fudbaleri Juventusa pobedili su na gostujućem terenu Udineze sa 6:2.

Udineze je poveo u osmom minutu golim koji je postigao Stipe Perica posle solo prodora, a izjednačio je Samir autogolom u 16. minutu, kada je pokušao da izbaci loptu iz peterca.

Juventus je poveo u 20. minutu golom Samija Kedire posle centaršuta Huana Kuadrada, a izjednačio je Danilo u 47. minutu, na dodavanje Rodriga de Paula.

Šampion Italije ponovo je poveo u 52. minutu golom Danijelea Ruganija, koji je glavom sproveo loptu u mrežu posle slobodnog udarca Paula Dibale. Rugani je sedam minuta kasnije asistirao Kediri kod četvrtog gola. Nemac je u 87. minutu postigao još jedan gol, svoj treći na meču, a konačan rezultat postavio je Miralem Pjanić u 90. minutu.

Juventus je od 26. minuta igrao sa igračem manje, posle isključenja Marija Mandžukića.

Juventus je ostvario sedmu pobedu u prvenstvu i treći je na tabeli sa 22 boda, Udineze je pretrpeo sedmi poraz i zauzima 16. mesto na tabeli sa šest bodova.  

Lacio je nastavio sa sjajnim igrama, pa je u poslednjoj današnjoj utakmici Serije A savladao Kaljari sa 3:0.

Ćiro Imobile je nastavio golgetersku seriju, već je u sedmom minutu meča savladao golmana gostiju sa bele tačke za 1:0. Isti igrač je povisio rezultat u 41. minutu, a konačan rezultat postavio je Bastos u 49.

Lacio je na četvrtom mestu sa 22 boda, koliko ima i trećeplasirani Juventus. Kaljari je na 16. mestu sa svega šest bodoa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво