Remi Vojvodine i Radničkog na "Karađorđu"

Fudbaleri Vojvodine i Radničkog iz Niša odigrali su nerešeno 1:1 u okviru 14. kolu Superlige Srbije.

Gol za Vojvodinu postigao je Jovančić u 70, dok je strelac za Radnički postigao Pavkov u 72. minutu.

Vojvodina je bila bolja u prvom poluvremenu, imala je 10 šuteva na gol, dok Radnički nijednom nije zapretio. Šanse za domaće imali su Nemanja Subotić, Stefan Mihajlović, Aleksandar Mesarović i Marko Vukasović, ali nisu uspeli da savladaju golmana Nemanju Krznarića.

Ekipa iz Niša je u nastavku zaigrala bolje, oslobodila se pritiska domaćih, ali je ipak Vojvodina povela u 70. minutu golom kapitena Dušana Jovančića, posle dodavanja Nemanje Subotića.

Radnički je izjednačio samo dva minuta kasnije, lepim golom Milana Pavkova iz slobodnog udarca sa nešto više od 16 metara. To je deveti gol Pavkova u prvenstvu i prvi je na listi strelaca.

Šansu za pobedu Vojvodine propustio je Nikola Antić u završnici utakmice.

Trener Vojvodine Vladimir Buač ocenio je da je njegova ekipa zaslužila pobedu.

"Prezadovoljan sam igrom, u prvom poluvremenu smo imali mnogo šansi koje je trebalo da realizujemo. Drugo poluvreme je bilo solidno. Mislim da smo zaslužili da pobedimo, ali nije sve zavisilo od nas", naveo je Buač posle utakmice.

Trener Radničkog Milan Djuričić rekao je da ekipa mora biti zadovoljna bodom.

"Vojvodina je bila bolja u prvom poluvremenu, mi smo za nijansu bili bolji u drugom, ali su oni postigli gol. Na sreću, Pavkov je postigao prelep gol, srećni smo što je nastavio golgetersku seriju. Nismo kontrolisali prvo poluvreme, dozvolili smo Vojvodini da se razigra, nismo imali mirnoću i to je osnovni razlog što nismo imali ni igru ni rezultat", naveo je on.

Vojvodina je nakon remija trećeplasirana ekipa na tabeli sa 27 bodova, koliko ima i drugoplasirani Partizan uz dve utakmice manje. 

Radnički je šesti na tabeli sa 23 osvojena boda.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво