Partizan na vrelom gostovanju kod Skenderbega u Elbasanu

Fudbaleri Partizana igraju večeras u dobro poznatom gradu Elbasanu meč trećeg kola Lige Evrope protiv ekipe Skenderbega. Ova utakmica, koja ima oznaku visokog rizika, počinje u 21.05, uz prenos na našem Prvom programu i lajv striming na sajtu.

Nakon dobrog remija u Švajcarskoj sa Jang Bojsom, crno-beli su u prošlom kolu na šokantan način poraženi u Beogradu od kijevskog Dinama sa 3:2, iako su na poluvreme otišli sa dva gola prednosti.

Kolike su posledica tog poaraz biće najvidljivije na vrlo teškom gostovanju u albanskom Elbasanu, gde ekipa Miroslava Đukića igra protiv Skenderbega, tima koji je umeo da napravi probleme na papiru jačim klubovima od sebe u Evropi (primer zagrebačkog Dinama).

Meč ima epitet utakmice viskog rizika, velike snage bezbednosti kontrolišu dešavanja u ovom, srspkoj sportskoj javnosti dobro poznatom gradiću, s obzirom da je fudbalska reprezentacija Srbije upravo u tom mestu gostovala i pobedila Albaniju pre dve godine u meču koji je takođe bio "više od igre".

"Očekuje nas dobar meč protiv agresivne i tvrde ekipe. Reč je o timu koji igra ofanzivan fudbal. Svesni smo da ove utakmice dosta odlučuju, nadamo se dobrom meču i dobrom rezultatu", kazao je Đukić na konferenciji za novinare i dodao:

"Poslaćemo poruku mira. Fudbal nikad ne razdvaja, nego zbližava. Poruka je da smo bili dobro tretirani, nadam se da ćemo biti sportski prihvaćeni, a da će pobednika odlučii fer borba. Nadam se da ćemo shvatiti da nam je u regionu svima potreban mir. Da ne pravimo tenzije jer je fudbal ambasador koji ujedinjuje ljude", rekao je Đukić. 

Meč u Alabniji počinje u 21.05 uz prenos na Prvom programu RTS-a i lahv strimg na našem sajtu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво