Radonjić: Arsenal me ne uzbuđuje previše

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je da nema tremu pred utakmicu protiv Arsenala i da jedva čeka njen početak.

"Nemam neku tremu, da kažem da ih se plašim, možda samo malo pozitivnu. Arsenal je, opet, veliki klub koji pratim ceo život, gledam Premijer ligu i sve te igrače. Jedva čekam utakmicu", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Zvezda će u četvrtak igrati protiv Arsenala u trećem kolu Grupe H Lige Evropa.
Radonjić je rekao da jedva čeka da se nadmeće sa igračima Arsenala i da ga ne zanima brzina pojedinih igrača londonskog kluba.

"Do sada sam bolje igrao u Evropi nego u prvenstvu. Nadam se da ću nastaviti tako i da će sve biti okej", naveo je krilni fudbaler crveno-belih.

On je rekao da utakmice protiv Krasnodara i Kelna treba da budu model kako Zvezda treba da pristupi Arsenalu u predstojećem susretu i dodao da je tim pokazao da može da igra s velikim rivalima.

Prema njegovim rečima, fudbaleri Arsenala još nisu svesni gde će igrati u četvrtak.

"Biće nam lakše da igramo jer mislim da oni stvarno ne znaju kako je igrati ovde pred punim stadionom. Jedva čekamo da počne", kazao je Radonjić.

Utakmica između Crvene zvezde i Arsenala igraće se u četvrtak od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи