"Vukovi" pokazali zube u Leverkuzenu, "Menš" lako protiv Verdera

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena i Volfsburga igrali su nerešeno 2:2 u prvoj nedeljnoj utakmici osmog kola nemačke Bundeslige.

Utakmica na stadionu "Baj arena" donela je mnogo uzbuđenja, u kojoj je domaćin dvaput imao prednost, ali je Volfsburg oba puta uspeo da se vrati i na kraju dođe do boda.

Bajer je poveo golom Larsa Bendera na asistenciju 19-godišnjeg Panaijotisa Recosa u 29. minutu, da bi Volfsburg izjednačio u 44. pogotkom Divoka Origija.

"Farmaceuti" su u 61. ponovo stigli do vođstva, a strelac je ovaj put bio Lukas Alario, ali je osam minuta kasnije Jakub Blaščikovski postavio konačnih 2:2.

Borusija iz Menhengladbaha pobedila je na gostovanju Verder sa 2:0 u poslednjoj utakmici osmog kola.

Borusija je pitanje pobednika rešila već u prvom poluvremenu, golovima Larsa Štindla u 27. i Janika Vestergarda u 34. minutu.

Verder je nošen sjajnim navijanjem na svom stadionu pokušavao da dođe do izjednačenja, ali u tome nije uspeo, pa je upisao treći poraz u sezoni.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи