Pobede Bolonje i Đenove,Torinu bod u završnici

Fudbaleri Bolonje pobedili su danas na svom terenu Spal sa 2:1, u utakmici osmog kola italijanske lige i ostvarili treću uzastopnu pobedu.

Bolonja je povela u 30. minutu preko Andree Polija, a vođstvo je udvostručio Bartoš Salomon autogolom u 49. minutu. Konačan rezultat postavio je Mirko Atenuči u 88. minutu.

Bolonja je vezala četiri utakmice bez poraza, odnosno ostvarila je tri vezane pobede i zauzima sedmo mesto na tabeli sa 14 bodova, dok je Spal pretrpeo peti prvenstveni poraz i 17. je na tabeli sa pet bodova.

Đenova je kao gost pobedila Kaljari sa 3:2 i ostvarila prvu pobedu u prvenstvu. Gosti su poveli u osmom minutu preko Andreja Galabinova, a vođstvo je udvostručio Adel Tarabt u 35. minutu.

Leandro Pavoleti postigao je prvi gol za Kaljari u 48. minutu, a dva gola prednosti Đenovi vratio je Luka Riđoni u 75. minutu. Konačan rezultat postavio je Žoao Pedro u 79. minutu iz penala.

Đenova je 16. na tabeli sa pet bodova a Kaljari je 14. sa bodom više.

Fudbaleri Sampdorije pobedili su kao domaćini Atalantu sa 3:1, a bez golova završena je utakmica Sasuola i Kjeva.

Krotone i Torino odigrali su 2:2, a gosti su do boda došli u poslednjim momentima meča.

Markus Roden je doveo Krotone u vođstvo u 25. minutu, a ekipa Siniše Mihajlovića je u nastavku zaigrala mnogo bolje i došla do izjednačenja preko Falkea u 54. minutu.

Međutim, novu prednost Krotoneu donosi Bruno Martela u 64. minutu. Lorenco De Silvestri postavlja konačan rezultat, na asistenciju Adema Ljajića, u drugom minutu sudijske nadoknade.

Večeras od 20.45 na programu je veliki derbi između Intera i Milana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво