Читај ми!

Zvezda čeka Mačvu, Partizan gostuje u Surdulici

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastaviće se za vikend posle reprezentativne pauze utakmicama 13.kola, a lider na tabeli Crvena zvezda dočekaće Mačvu iz Šapca u subotu dok će Partizan, posle remija bez golova sa Čukaričkim, pokušati da pobedi Radnik u utakmici koja će se igrati u nedelju od 15.00 u Surdulici.

Zvezda je u prethodnom kolu Super lige izgubila od Napretka u Kruševcu, što joj je bio prvi poraz u prvenstvu, šokantnim ali i veoma lepim golom Nikole Mitrovića u sedmom minutu sudijske nadoknade vremena.

Ekipa trenera Vladana Milojevića je u sredu ubedljivo pobedila Dinamo iz Vranja u Kupu Srbije sa 5:0 i najavila povratak na pobednički kolosek.

Mačva je dobro počela sezonu, a posle 12 kola zauzima 10. mesto sa 13 bodova.

Utakmica između Zvezde i Mačve igraće se u subotu od 16.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Crveno-beli vode na tabeli sa 28 bodova, tri više uz utakmicu manje od drugoplasirane Vojvodine.

Vojvodina će pokušati da održi korak protiv Zemuna, u utakmici koja će se igrati takođe u subotu, ali će početi sat vremena pre malopre pomenutog duela.

Šampion, trenutno trećeplasirani Partizan, beleži promenjive rezultate, a posle remija bez golova sa Čukaričkim pokušaće da pobedi Radnik, u utakmici koja će se igrati u nedelju od 15.00 u Surdulici.

Partizan posle 11 odigranih utakmica ima 24 boda, koliko i četvrtoplasirani Voždovac, koji će u jednom od derbija kola gostovati Radničkom u Nišu u subotu od 16.00 časova.

Radnički zauzima šesto mesto sa 21 bodom, jednim manje uz utakmicu više od Spartaka.

Klub iz Subotice dobro igra i vezao je nekoliko utakmica bez poraza, a seriju će pokušati da nastavi u subotu od 17.00, kada će igrati protiv Rada na Banjici.

Čukarički posle 12 kola ima 20 bodova, a u subotu od 17.00 časova će dočekati Javor, koji ove sezone igra iznenađujuće loše i zauzima pretposlednje mesto sa sedam bodova, koliko imaju još Bačka i poslednjeplasirani Borac.

Upravo će Bačka i Borac igrati međusobno u nedelju od 15.00 u Bačkoj Palanci.

Mladost ima slabe rezultate, posle odlične prošle sezone kada je prvi put u istoriji kluba izborila kvalifikacije za Evropu, a u 13. kolu će pokušati da prekine niz od tri utakmice bez pobede.

Mladost će u Lučanima u nedelju od 17.00 dočekati kruševački Napredak, koji je motivisan posle trijumfa nad Zvezdom.

Napredak je osmi na tabeli sa 17 bodova, što je pet bodova više od Mladosti, koja zauzima 12. poziciju u Super ligi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи