Читај ми!

Venger prodaje Sančesa i Ozila

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da bi klub u januarskom prelaznom roku mogao da proda fudbalere Aleksisa Sančesa i Mesuta Ozila, kako bi izbegao da na leto odu kao slobodni igrači, bez obeštećenja. Sančes i Ozil su među najskupljim igračima Arsenala, a ugovori im ističu na kraju sezone.

Upitan da li bi moglo da se dogodi da ih klub proda u zimskom prelaznom roku, Venger je rekao "da je to moguće".

"Kada ste u ovakvoj situaciji, morate da razmatrate sve mogućnosti", naveo je francuski trener.

Sančes je mogao da pređe u Mančester siti poslednjeg dana prelaznog roka, ali se transfer nije realizovao. "Obojica igrača izgledaju srećno u klubu i sveukupno se nadam da situacija može da se preokrene", dodao je Venger.

Venger je rekao i da će odbrambeni igrač Škodran Mustafi odsustvovati sa terena do šest nedelja zbog povrede butnog mišića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво