Читај ми!

Lalatović: Ekipa je "poljuljana" posle povrede Mudrinskog

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao da je ekipa "poljuljana" posle teške povrede Ognjena Mudrinskog na prethodnoj utakmici protiv Partizana, ali da je uveren da će igrači koji izađu na teren u predstojećem meču protiv Javora napraviti povoljan rezultat. Čukaricki posle reprezentativne pauze, u 13. kolu srpskog prvenstva u subotu od 17 sati, dočekuje Javor.

"Mudrinski će nam mnogo nedostajati. Ostali smo bez odličnog igrača i čoveka, možda mu je ugrožena i karijera. To je veliki stres za njega i njegovu porodicu, ali i za mene kao trenera i sve nas u klubu. Siguran sam da će on sve prebroditi na najbolji moguć način i verujem da će se vratiti jači na teren", izjavio je Lalatović.

Čukaricki posle reprezentativne pauze, u subotu od 17 sati, dočekuje Javor.

"Ovo je treći put ove sezone da krećem od početka da tražim formaciju, igru i najboljih 11. Đuriću je pukla nedavno kost na stopalu, Bojića muči povreda prepona, plus odlasci igraca letos. Javor nam dolazi u trenutku kad je kod nas konfuzija, ali pošto u poslednjih sedam utakmica imamo pet pobeda i remi protiv Partizana daćemo sve od sebe da nastavimo gde smo stali, odnosno da budemo sve bolji", poručio je Lalatović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи