Bitka je završena, ali ne i rat - Barsa u januaru kreće po Kutinja

Možda nisu uspeli da ga dovedu tokom leta, ali čelnici Barselone nisu odustali od Filipea Kutinja, pa će pokušati da dovedu Brazilca već u januaru.

Liverpul tokom leta nije želeo ni da čuje ponudu Barselone, iako je Kutinjo želeo da ode i čak okrenuo popriličan broj navijača protiv sebe odbijanjem da igra za Liverpul.

Na Enfildu su odbili sve nasrtaje Barse, ali se u Kataloniji spremaju za nove napade. Kako prenose španski i britanski mediji, Barselona je spremila bogatu ponudu za januar. 

"Spremni smo da kupimo Kutinja ili bilo kog igrača kojeg stručni štab želi", otkrio je jedan od čelnika Barselone Oskar Grau.

Barselona je poslala Liverpulu tri ponude tokom leta, poslednja je iznosila oko 130 miliona evra, ali Liverpul nije popustio. Stav Jirgena Klopa i FSG grupe, koja je na čeluengleskog kluba, je da Kutinjo nije na prodaju.

Brazilac je potpisao novi, petogodišnji ugovor u januaru, ali je zov Barse bio toliko jak da je Kutinjo predao zahtev za transfer.

Posle nekoliko teških dana, po okončanju prelaznog roka, Brazilac je imao razgovor sa trenerom, nakon čega je vraćen u tim i postigao tri gola.

broj komentara 0 pošalji komentar