Bitka je završena, ali ne i rat - Barsa u januaru kreće po Kutinja

Možda nisu uspeli da ga dovedu tokom leta, ali čelnici Barselone nisu odustali od Filipea Kutinja, pa će pokušati da dovedu Brazilca već u januaru.

Liverpul tokom leta nije želeo ni da čuje ponudu Barselone, iako je Kutinjo želeo da ode i čak okrenuo popriličan broj navijača protiv sebe odbijanjem da igra za Liverpul.

Na Enfildu su odbili sve nasrtaje Barse, ali se u Kataloniji spremaju za nove napade. Kako prenose španski i britanski mediji, Barselona je spremila bogatu ponudu za januar. 

"Spremni smo da kupimo Kutinja ili bilo kog igrača kojeg stručni štab želi", otkrio je jedan od čelnika Barselone Oskar Grau.

Barselona je poslala Liverpulu tri ponude tokom leta, poslednja je iznosila oko 130 miliona evra, ali Liverpul nije popustio. Stav Jirgena Klopa i FSG grupe, koja je na čeluengleskog kluba, je da Kutinjo nije na prodaju.

Brazilac je potpisao novi, petogodišnji ugovor u januaru, ali je zov Barse bio toliko jak da je Kutinjo predao zahtev za transfer.

Posle nekoliko teških dana, po okončanju prelaznog roka, Brazilac je imao razgovor sa trenerom, nakon čega je vraćen u tim i postigao tri gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво