Kokeza: Popio sam četiri bensedina, SP veliki uspeh

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza otkrio je da je morao da popije četiri bensedina tokom meča protiv Gruzije (1:0), ali da je na kraju najvažnije da je izboren plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji i čestitao je igračima i stručnom štabu na velikom uspehu.

"S obzirom da sam popio četiri bensedina ne znam sta da komentarišem. Zbog toga nisam ni znao rezultat u Kardifu. Ovo je jako veliki uspeh, posle osam godina smo na Svetskom prvenstvu. Iz našeg okruženja niko se još nije kvalifikovao", rekao je Kokeza sinoć novinarima posle utakmice, nakon što prvobitno nije hteo da daje komentare.

On je podsetio da je uspeh još veći zbog činjenice da su Crvena zvezda i Partizan ranije izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope, ističući da je ovo godina srpskog fudbala.

"Hvala igračima, selektoru Muslinu. Mi iz FSS ne bismo ovo uradili bez Muslina, Krstajića, Đorovića...Poslednjuh 15 minuta kao da se igralo sat vremena, nikad kraja, pet sekundi kao minut", kazao je Kokeza.

Kako je naglasio, ovaj trenutak je važan za celu zemlju i biće dodatna energija za Vladu Srbije i predsednika Aleksandra Vučića da se izdvoji novac za izgradnju Nacionalnog stadiona i poboljšanje infrastrukture.

"Obećali smo izgradnju Nacionalnog stadiona 2018, ovo je podsticaj za državu da izdvoji novac, da se pomogne Zvezdi i Partizanu. Nadam se da ćemo od Uefa dobiti da organizujemo nesto veliko, Superkup ili finale Lige šampiona. Nadam se da će drzava stati iza fudbala i našeg projekta. Ovim putem apelujem da država pomogne poboljšanju fudbalske infrastrukture širom zemlje", kazao je predsednik FSS.

Kokeza je sačekao sve reprezentativce ispred svlačionica stadiona "Rajko Mitić" i čestitao im na velikom uspehu.

Reprezentacija Srbije završila je na prvom mestu D kvalifikacione grupe za Svetsko prvenstvo i obezbedila mesto na velikom takmičenju posle osam godina.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво