Читај ми!

Stojković: Nismo potcenili Austriju

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je da njegova ekipa u porazu nije potcenila Austriju već da joj se dogodio mali pad i da će u utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Gruzijom dati sve od sebe da se plasira na Mundijal.

"Očekivali smo tešku utakmicu pošto smo igrali sa protivnikom kome ništa ne znači, koji je rasterećen, koji će da napada, da igra takmičarski i da proba da pobedi. Znali smo da će biti teško, kod nas se očekivalo da se danas sve reši. Nismo ih potcenili nego se desio loš dan, sve se namestilo. Svi su mislili da ćemo da slavimo, imali smo mali pritisak, nadam se da ćemo u Beogradu ispraviti ono što nije valjalo", rekao je Stojković novinarima u Beču.

Fudbaleri Srbije izgubili su u Beču od Austrije sa 2:3, u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbiji je bila potrebna pobeda za plasman na Mundijal.

Ekipa Slavoljuba Muslina plasiraće se na turnir u Rusiju ako u ponedeljak od 20.45 pobedi Gruziju u Beogradu.

"Sve je to fudbal... Oni se ničega nisu plašili, izašli su visoko, da daju više golova, a to je nas malo iznenadilo, stvorili su mnogo šansi. Teško je što smo odložili ono što smo trebali večeras da uradimo. Austrija nije ekipa za potcenjivanje, ali verujem da bi igrali drugačije da im je trebalo. Ovako su izašli da se nadigravaju, da mogu da prime pet i da daju pet golova", naveo je golman Partizana.

Stojković je rekao da će ekipa dati sve od sebe protiv Gruzije.

"Gruzija je večeras izgubila od Velsa, sigurno će biti teško. Prirodno je da se dogodi mali pad, imali smo toliko prefektnih utakmica. Ne možemo da se krivimo međusobno, mi smo tim, moramo da izguramo kao do sada što smo sve izgurali u ove dve godine. Moramo da stegnemo zube i da pobedimo. Moramo da budemo zreli", rekao je Stojković.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво