Muslin za RTS: Bili su bolji, u ponedeljak popravni

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je nakon poraza od Austrije u Beču da je protivnik igrao bolji fudbal, ali da njegovi izabranici imaju još jednu šansu za prolaz na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Muslin je rekao da reprezentacija Srbije "nije igrala svoju igru".

"Veliko razočarenje, kada sam govorio da je Austrija dobar tim čak i bez nekoliko igrača, to se potvrdilo. Nismo igrali dobro iako smo otvorili rezultat i vodili, primili smo te golove, bili su bolji protivnik i da Stojković nije bio u dobroj formi mogli smo da izgubimo sa više razlike. Imamo drugi pokušaj, nadam se da će biti dobar, nemamo mnogo vremena, okrećemo se Gruziji, još jednom kažem da se vidi da je Austrija dobar i bolji protivnik bio večeras i čestitam im na pobedi", izjavio je selektor Muslin.

Muslin je izjavio da nije samo odbrana kriva za poraz u Beču.

"Bilo je problema svuda, stvorili smo nekoliko šansi, ali nismo imali onu našu igru. Oni su stvorili više šansi i rezultat je to pokazao", dodao je Muslin. 

Selektor je rekao da je prvi poraz morao da dođe kad-tad, ali da njegovi izabranici imaju pravo na iskupljenje u ponedeljak.

"I da smo igrali i nerešeno trebala bi nam pobeda, ovo je prva izgubljena utakmica, jedna mora da se izgleda izgubi, nadam se da će u ponedeljak biti pun stadion i da ćemo odigrati mnogo bolje i da ćemo uspeti da se kvalifikujemo za SP u Rusiji", izjavio je Slavoljub Muslin za RTS.  

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво