Vels pobedio Gruziju

Fudbalska reprezentacija Velsa pobedila je u Tbilisiju Gruziju sa 1:0, u utakmici pretposlednjeg kola Grupe D u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine i zadržala šanse da se direktno plasira na Mundijal.

Jedini gol postigao je Tom Lorens u 49. minutu, kada se oslobodio svog čuvara i poslao loptu u mrežu sa dvadesetak metara.

U ekipi Velsa nije bilo Gareta Bejla zbog povrede lista, a fudbaler Real Madrida propustiće i utakmicu sa Irskom u poslednjem kolu.

Na tabeli Grupe D Vels je drugi sa 17 bodova i ima bod manje ali i utakmicu više od prvoplasirane Srbije.

Srbija u Beču igra protiv Austrije i, ako pobedi, plasiraće se na Svetsko prvenstvo. U slučaju da Srbija ne pobedi, plasman na Svetsko prvenstvo može da ostvari u ponedeljak, pobedom protiv Gruzije u Beogradu.

Pobednici kvalifikacionih grupa plasiraće se direktno na Mundijal u Rusiji, a osam najbolje drugoplasiranih igraće u baražu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи