Lukić: Važna i zaslužena pobeda protiv Makedonije

Fudbaler mlade reprezentacije Srbije Saša Lukić rekao je da je njegova ekipa danas ostvarila važnu i zasluženu pobedu protiv Makedonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i da je važno da u dobrom raspoloženju dočeka predstojeći duel sa vodećom Rusijom.

Mlada reprezentacija Srbije pobedila je u Skoplju Makedoniju sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. godine.

Lukić je bio strelac prvog gola u 22. minutu, a konačan rezultat postavio je Andrija Živković u 37. minutu.

"Veoma važna tri boda, dobro smo otvorili utakmicu i već u prvom poluvremenu smo poveli sa 2:0. U prvom delu igre smo uradili sve što smo dogovorili. U drugom nije bilo baš najbolje, malo smo se povukli. Ipak, zaslužena i mnogo bitna tri boda. Idemo dalje, sledi utakmica sa Rusijom", rekao je Lukić.

On je naveo da je zadovoljan svojom igrom, ali da ne želi sebe da ističe, pošto je najvažnija pobeda državnog tima.

"Najbitnije je da je Srbija pobedila i da u dobrom raspoloženju čekamo Ruse. Sigurno da sam srećan i zbog gola i zbog dobre igre cele ekipe", dodao je on.

Posle dva kola Srbija zauzima treće mesto u grupi sa šest bodova, dok je Makedonija peta sa tri boda manje. Prva je Rusija sa sedam bodova, ali i utakmicom više.

Duel Srbije i Rusije igra se u utorak, 10. oktobra, na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu od 18 časova.

"Naravno da Srbija uvek ima najviše ciljeve, tako da očekujemo plasman na Evropsko prvenstvo, iako je grupa teška sa mnogo dobrih rivala. Videlo se to i u Skoplju, uopšte nije bila laka utakmkca, jer Makedonija ima odličnu reprezentaciju", rekao je Lukić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво