Golovi veliki kao Rusija...

Pogledajte golove koji su Srbiju doveli nadomak plasmana na Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Taktika je kombinacija dve stvari – formacije, odnosno oblika tima u četiri faze igre, kao i stila, preciznije načina primene te formacije i kolektivno-individualnih mehanizama koje igrači primenjuju u toku meča.

Da ne komplikujemo, ali sve ovo je promenio Slavoljub Muslin kada je stigao na klupu Srbije. Ipak, čini se, nije to ono što je srpski izabrani tim dovelo tako blizu plasmana na Svetsko prvenstvo, na kome nije bio od 2010. godine. Više je u pitanju promena stava i mentalnog pristupa, u reprezentaciji ali i, posledično tome, oko nje. Naposletku, Srbija ne briljira (čak je i primila više golova od Irske i Velsa), ali za razliku od svih prethodnih godina – pobeđuje...

Dok se spremate za utakmicu sa Austrijom, koja ima potencijal da Srbiju odvede na Svetsko prvenstvo u Rusiji, i to direktno, bez peripetija baraža (koliko je to velika stvar možda ćete najlakše videti kada pogledate tabelu KONMEBOL kvalifikacija, u kojoj jedna Argentina – da, Argentina – stoji na ivici neodlaska na Svetsko prvenstvo, prvi put nakon 48 godina), uživajte u svih 17 golova koje su postigli Tadić i drugovi...

broj komentara 5 pošalji komentar
(petak, 06. okt 2017, 16:36)
Nishki [neregistrovani]

Bez euforije!

Mi fakticki jesmo vec u Rusiji ali to veceras moramo I overiti. Svo Srpstvo (sirom sveta) vec slavi, ali moramo biti oprezni. Zamislite, ne daj Boze, ako bi smo ovu utakmicu izgubili? Pa citava nacija bi dozivela "nervni slom". Tako nesto ne bismo "preziveli". Realno gledano mi smo u odlicnom polozaju da ostvarimo svoj cilj: pobedu nad Austrijom (pred svojim navijacima) I put u bratsku Rusiju. Ako Bog da, a dace, trebalo bi nocas da odpocne slavlje. Ali ne pre utakmice. Srecno momci, srecno majko Srbijo!!!
Patriotski pozdrav iz CCCCanade.

(petak, 06. okt 2017, 14:20)
Zagor [neregistrovani]

Slažem se

Mislim da smo imali kvalitetniju reprezentaciju u prošlosti ali još nismo imali ovako kompletiran tím sa pobednickim mentalitetom.Svaka část momci.I kad se nebi plasirali opravdali ste borbenošcu.

(petak, 06. okt 2017, 13:39)
Stevan [neregistrovani]

Poslastica

Poslednji gol Kolarova sa zverskim dranjem kao slag na tortu. SRBIJA!

(petak, 06. okt 2017, 13:01)
anonymous [neregistrovani]

Ne, ne, ne

Ne radujmo se previse, jer niko ne spava, a iznenadjenja su uvek moguca.

(petak, 06. okt 2017, 12:48)
anonymous [neregistrovani]

Hmmm

Ne bih da kvarim razpolozenje ali prvo skoci pa reci hop...
Dajte da pobedimo pa onda da slavimo , a ne kao da smo vec u Rusiji....