Читај ми!

Srbija sa Austrijom za plasman na SP

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Beču protiv Austrije, utakmicu pretposlednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. Meč počinje u 20.45, a možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a i putem lajv striminga na našem portalu.

20.20 – Trenutak kada srpski igrači izlaze na teren "Ernst Hapel" stadiona.

 

20.00 – Poznati su i sastavi za večerašnji meč:

Austrija: Lindner, Bauer, Dragović, Danso, Veber, Kajnc, Baumgartlinger, Ilsanker, Arnautović, Grilič, Burgstaler;

Srbija: Stojković, Nastasić, Ivanović, S. Mitrović, Kolarov, Rukavina, Matić, Milivojević, Tadić, Gaćinović i A. Mitrović. 

19.55 – Završen je prvi meč devetog kola u Grupi D, Vels je u Tbilisiju savladao ekipu Gruzije sa 1:0 golom Lorensa u drugom poluvremenu.

Srbija sada ima samo bod više od Velsa, ali i utakmicu manje. Bez obzira na rezultat iz Gruzije, Srbiju pobeda protiv Austrije i dalje vodi direktno na Mundijal. 

19.40 – Više od 10.000 hiljada navijača fudbalske reprezentacije Srbije stiglo je bez incidenata na stadion "Ernst Hapel" u Beču, javlja Beta.

Srpski navijači su se prethodno neoubičajeno ranije okupili na trgu Švedenplac, odakle su organizovano uz jaku policijsku pratnju stigli do stadiona, na kome u 20.45 počinje duel Austrije i Srbije.

Na putu do stadiona nije bilo incidenata, čule su se petarde i palile baklje, a navijači su mahali srpskim zastavama i pevali.

Tokom dana je primećena mnogo veća gužva na graničnim prelazima na svim putevima koji vode ka Austriji.

Više od tri i po sata jutros se čekalo na graničnim prelazima Horgoš, Horgoš 2 i Kelebija, iz Srbije u Mađarsku.

19.30 – Reprezentativci Srbije na terenu "Ernst Hapel" stadiona.

19.10 – Veliki broj srpskih navijača bodriće reprezentaciju na "Ernst Hapel" stadionu večeras. Najveći broj već je krenuo ka stadionu, dok su ostali na ulicama austrijske prestonice.

18.50 – Stadion "Ernst Hapel" biće domaćin duela između Austrije i Srbije. Očekuje se da će meču prisustvovati više od 20.000 srpskih navijača.

18.30 – Svlačionica spremna čeka srpske fudbalere...

Utakmica u Beču je jedna od preostale dve u kvalifikacionoj grupi i ukoliko naši fudbaleri odnesu pobedu, značila bi siguran plasman na najveću smotru svetskog fudbala naredne godine u Rusiji.

Reprezentacija Srbije je prva na tabeli kvalifikacione grupe D sa 18 bodova, četiri više od Velsa, a pet od Irske.

Izabranici selektora Slavoljuba Muslina u kvalifikacijama nisu imali poraz i smatraju se favoritima u večerašnjem meču. Tim pre što selekcija Austrije u duel ulazi znatno oslabljena zbog brojnih povreda i nema ni teoretske šanse za plasman na Svetsko prvenstvo. Ali upravo zato u duel ulazi rasterećeno, za razliku od "orlova", koji su pod pritiskom pobede.

U poslednjem susretu dve reprezentacije, odigranom u Beogradu, pobedili su naši fudbaleri sa 3:2.

Duel Austrije i Srbije na stadionu "Ernst Hapel" počinje u 20.45, a možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a i putem lajv striminga na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво