Remi Partizana i Čukaričkog, navijači skandirali protiv Đukićevog ostanka

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog odigrali su nerešeno (0:0) u poslednjoj utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Partizan nije iskoristio priliku da se posle poraza Crvene zvezde od Napretka još više približi vrhu tabele, pa su sada izabranici Miroslava Đukića treći sa 24 boda, odnosno imaju bod manje od Vojvodine (nisu odigrali isti broj mečeva), a četiri manje od Zvezde.

Čukarički je sedmi na tabeli sa 20 bodova.

U prvih 45 minuta ekipe su igrale otvoreno, bilo je dosta duela i nepreciznih pasova, ali i udaraca na obe strane terena.

Čukarički je bio opasniji rival u prvom poluvremenu i upravo su izabranici Nenada Lalatovića propustili najbolji priliku u tom delu utakmice, kada je Ognjen Mudrinski u 29. minutu pogodio prečku iz idealne pozicije.

Posle centaršuta Ovusua, lopta je stigla do Mudrinskog koji je šutirao sa sedam-osam metara, Vladimir Stojković je već bio savladan, ali isprečila se prečka.

U drugom poluvremenu se do 70. minuta nije dogodilo ništa vredno pomena, tada je Tavamba oprobao udarac sa ivice šesnaesterca, ali je lopta otišla preko gola.

Oko 3.000 navijača u Humskoj u tim momentima nije bilo zadovoljno igrom crno-belih, a nisu se stideli niti ustručavali to i da pokažu. Zvižduci su bili sve učestaliji, a jedan deo pristalica Partizana počeo je da skandira: "Đukiću, odlazi".

Crno-beli su u poslednjih desetak minuta sve karte bacili na napad, ali nisu uspeli da postignu gol, odnosno Čukarički nije imao većih problema da se odbrani.

Partizan u narednom kolu gostuje Radniku, dok Čukarički dočekuje Javor.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво