Prešli pola sveta da vide Nejmara i Barselonu – videli jedino kapije Nou Kampa...

Dešavanja u Kataloniji, u kojima fotografije i video-snimci nereda i nasilja obeležavaju pokušaj održavanja referenduma o nezavisnosti pokrajine, doveli su u pitanje održavanje utakmice između Barselone i Las Palmasa u La Ligi. Doneto je kompromisno, „meko" rešenje, a to je da se meč igra bez publike. To je uticalo na mnoge, ali ponajviše na jednu porodicu koja je putovala jako dugo kako bi gledala baš ovaj meč...

Jedna australijska porodica je kupila avionske karte i karte za duel Barselone i Las Palmasa. Njihova namera je bila, pre svega, da uživo, gledaju Nejmara.

Jasno, transfer Brazilca u Pari Sen Žermen je onemogućio to, ali uteha je – ne mala, složićemo se – gledati Lionela Mesija uživo.

Međutim, čak ni to članovi ove australijske porodice nisu uspeli, zbog gorepomenutih zbivanja. Sudeći, pak, po ovoj fotografiji, koju su pustili španski mediji, deluju tek blago frustrirani, svakako manje nego što bi se očekivalo u datim okolnostima...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво