Prešli pola sveta da vide Nejmara i Barselonu – videli jedino kapije Nou Kampa...

Dešavanja u Kataloniji, u kojima fotografije i video-snimci nereda i nasilja obeležavaju pokušaj održavanja referenduma o nezavisnosti pokrajine, doveli su u pitanje održavanje utakmice između Barselone i Las Palmasa u La Ligi. Doneto je kompromisno, „meko" rešenje, a to je da se meč igra bez publike. To je uticalo na mnoge, ali ponajviše na jednu porodicu koja je putovala jako dugo kako bi gledala baš ovaj meč...

Jedna australijska porodica je kupila avionske karte i karte za duel Barselone i Las Palmasa. Njihova namera je bila, pre svega, da uživo, gledaju Nejmara.

Jasno, transfer Brazilca u Pari Sen Žermen je onemogućio to, ali uteha je – ne mala, složićemo se – gledati Lionela Mesija uživo.

Međutim, čak ni to članovi ove australijske porodice nisu uspeli, zbog gorepomenutih zbivanja. Sudeći, pak, po ovoj fotografiji, koju su pustili španski mediji, deluju tek blago frustrirani, svakako manje nego što bi se očekivalo u datim okolnostima...

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 03. okt 2017, 10:55)
anonymous [neregistrovani]

Tako su prošli jer ne citaju novine

Da su čitali novine znali bi da je tog dana referendum za nezavisnost u Kataloniji i da španska centralna vlast to hoće da spreči iz čega proizilazi da će biti sukoba kao što ih je i bilo. Uvek su neinformisani plaćali ceh pa tako i ovi. Malo znanja i malo pameti i takve stvari se izbegnu. Ko ih nema tako prođe.

(nedelja, 01. okt 2017, 19:29)
anonymous [neregistrovani]

Pa sta ce u Barseloni?

Neko da ih obavesti da je Nejmar presao u PSG tako da je trebalo da odu u Pariz.

(nedelja, 01. okt 2017, 19:28)
anonymous [neregistrovani]

Ti

Verovatno nigde iz Srbije nisi izlazio pa su ti putovanja ljudi pomodarstvo.

(nedelja, 01. okt 2017, 19:27)
anonymous [neregistrovani]

Nejmar

Za vasu informaciju Nejmar ne igra u Barci vise

(nedelja, 01. okt 2017, 17:36)
anonymous [neregistrovani]

Gledaće

Sve to isto i na televiziji...
Pomodari...