Milojević: Ne radujemo se prednosti, dugo je prvenstvo

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ne razmišlja o pet bodova prednosti u odnosu na Partizan i da je fokus na derbiju protiv Vojvodine.

"Verujte, gledamo naša posla, da radimo i ispravljamo greške. Dugo je prvenstvo i u ovom trenutku se ne radujemo mnogo prednosti. Meni je važno da imamo visok nivo igre, da budemo bolji. Sad igramo derbi sa ekipom koja pravi dobre rezultate pored unutrašnjih problema i koje se ne odražavaju na terenu i daćemo sve od sebe da pobedimo", rekao je Milojević.

Zvezdin trener je istakao da je zadovoljan što je Ričmond Boaći protiv Borca iz Čačka prekinuo golgeterski post, ali da njemu kao treneru više znači asistencija Nemanji Miliću zbog timskog učinka.

Takođe, Milojević je prokomentarisao i činjenicu da je Zvezdina odbrana primila samo jedan gol u prvenstvu.

"To je produkt rada od početka. Kad se upoređujemo sa prethodnim generacijama mnogo toga su nam oni ostavili. U ovom trenutku smo fokusirani, ne radimo mi da bismo obarali rekorde. Meni je bitna disciplina, fudbal je igra u oba smera. Danas svi igraju odbranu", zaključio je Milojević.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u nedelju od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво