Napretku "samo" bod u Humskoj

Fudbaleri Partizana i Napretka odigrali su nerešeno 1:1, u zaostalom meču šestog kola Superlige. Alivodić u finišu prvog poluvremena doneo prednost gostima, Everton u nadoknadi doneo bod domaćinu.

Uspeh "čarapana" je još veći, kada se uzme u obzir da su od 28. minuta igrali sa igračem manje, nakon što je isključen Boranijašević zbog prigovora. Ipak, malo im je falilo da odnesu ceo plen u Lazarev grad.

Iskusni Enver Alivodić je petnaest minuta nakon toga iz kontre i situacije "1 na 1" doneo prednost gostima, savladavši nemoćnog Stojkovića

Crno-beli su bili apsolutno dominantniji rival, ali su njihovi napadi bili uglavnom jalovi i bez konkretizacije u finišu.

Najbolju šansu propustio je Ožegović u 89. minutu, čiji je udarac sa 20 metara golman Petrović odbio u stativu, pa je lopta kasnije otišla u korner.

Međutim, u šestom minutu nadoknade Everton se najbolje snašao u šesnestercu gostuju nakon kornera, i asistencije golmana Stojkovića, koji je pokušao i uspeo da pomogne svom timu tim gestom.

Ovo je Partizanu drugi remi u prvenstvu, i sada ima 20 bodova, pet manje od vodeće Crvene zvezde.

Oba trenera nezadovoljna rezultatom 

Treneri fudbalera Partizana i Napretka, Miroslav Đukić i Ivan Stefanović, izjavili su večeras da nisu zadovoljni osvojenim bodom.

"Sigurno da ne mogu biti zadovoljan. Ovo je zaista bila teška utakmica. Gol koji smo primili nas je naterao u žurbu, pošto smo igrali više srcem nego glavom. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili... Celo drugo poluvreme je bilo puno trzavica, malo igre. Ušli smo u ludi ritam, nismo imali mirnoću u završnici i platili smo to na kraju", rekao je Đukić za Arenu sport.

"Nisam zadovoljan bodom. Hteo bih od sveg srca da čestitam mojim igračima na požrtvovanoj igri. Igrali smo 70 minuta sa igračem manje. Momci su izgunili na terenu. Igrati protiv šampiona 70 minuta sa igračem manje i na kraju primiti ovakav gol... Ne bih da komentarišem gol. Smešno je sve", rekao je Stefanović.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи