Od četvrtka prodaja paketa ulaznica za mečeve Zvezde u Ligi Evrope

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će u četvrtak početi prodaja paketa ulaznica za preostale dve beogradske utakmice crveno-belih u Ligi Evrope.

Paketi ulaznica za Arsenal i Keln će od sutra moći da se kupe samo preko sajta ticket.rs, po cenama pojedinačnih za svaku utakmicu.

Cena paketa ulaznica za severnu i južnu tribinu je 2.400, za istočnu 5.000, a zapadnu 6.000 dinara.

Prodaje će za sada biti samo preko interneta, a ukoliko ostane karata, one će nekoliko dana pred meč sa Arsenalom biti puštene u prodaju i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

Crveno-beli su saopštili da su karte za gostovanje protiv Kelna rasprodate u Nemačkoj, pošto je postojalo veliko interesovanje među tamošnjim navijačima Zvezde, koji su ih otkupili preko kluba.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи