Čukarički, Vojvodina, Javor i Rad u osmini finala Kupa Srbije

Fudbaleri Čukaričkog, Vojvodine, Javora i Mladosti iz Lučana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, dok su od superligaša eliminisani Voždovac, Bačka, Radnik i Zemun.

Čukarički je na gostovanju u Jagodini slavio s 3:0 i tako eliminisao srpskog drugoligaša.

Golove za ekipu sa Banovog brda postigli su Petar Mićin u 14. i 28. minutu, dok je konačan rezultat postavio Nemanja Milojević u 72.

Drugoplasirana ekipa u Superligi Srbije, novosadska Vojvodina, na gostovanju u Pančevu protiv Dinama slavila je sa 2:1.

"Lale" su povele u 16. minutu autogolom Milana Nedučića, da bi domaćin izjednačio preko Jovanića u 39. minutu. Pobedu Novosađanima doneo je Stefan Cebara u 68. minutu.

Javor je u Ivanjici sa 2:0 pobedio beogradski Sinđelić, dok je Mladost iz Lučana na Novom Beogradu slavila sa 1:0 protiv Radničkog.

Fudbaleri Voždovca, najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Superlige Srbije, eliminisani su od Budućnosti iz Dobanovca nakon izvođenja jedanaesteraca.

U regularnom delu utakmice rezultat je bio 3:3, da bi Dinamo na penale slavio sa 4:2.

Mačva je takođe nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:2) eliminisala Bačku, dok je Radnički iz Pirota sa 6:5 na penale eliminisao Novi Pazar (1:1).

Inđija je na penale eliminisala Radnik iz Surdulice (0:0) sa 5:4, dok je u duelu superligaša Rad sa 6:5 na penale pobedio Zemun u duelu bez golova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво