Đukić: Spremni smo za borbu protiv Napretka

Trener Partizana Miroslav Đukić smatra da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Napretka, ali tvrdi da su "crno-beli" spremni za borbu.

Fudbaleri Partizana dočekuju sutra ekipu Napretka u utakmici šestog, odloženog kola Superlige Srbije. 

"Još jedna u nizu teških utakmica je pred nama. Promenili su trenera, ne znamo u kakvom sastavu će doći... Ali, radi se o dobroj ekipi, ekipi koja ima brzu tranziciju i brze kontranapade, čvrsti su u defanzivi. Čeka nas težak posao, ali mi smo spremni za borbu", rekao je Đukić novinarima na stadionu Partizana.

Partizan je treći na tabeli domaćeg šampionata s 19 bodova, dok je kruševačka ekipa na 12. mestu s deset bodova.

Đukić je naveo da na predstojećem meču ne može da računa na Nebojšu Kosovića, koji je operisan u Rimu, kao i na Sejdubu Sumu.

"Svi ostali su spremni, možda su neki umorni, pa ćemo videti koga da odmorimo", rekao je on.

Đukić je naveo da će Suma u sredu imati magnetnu rezonancu i da očekuje da će posle srede početi da trenira, a možda i da bude u ekipi za meč protiv Dinama iz Kijeva.

Đukić je naveo da veliki broj utakmica ove jeseni ne sme da bude izgovor, ali je dodao da je igračima potrebno vremena da se na takav ritam adaptiraju.

"Mesi i kompanija to igraju svake godine, dok kod nas igrači nisu naviknuti na taj ritam sreda-nedelja. Ali, ja sam veoma zadovoljan, brzo se prilagođavaju", otkrio je Đukić.

Trener šampiona Srbije je na kraju pozvao navijače da podrže ekipu.

"Podrška navijača nam je uvek bitna i potrebna, radićemo svaki dan da Partizan bude što bolji kako bi ljudi dolazili da nas gledaju. Pozivam navijače da nas podrže, bitno je da ekipa oseti podršku sa tribina", rekao je Đukić.

Utakmica između Partizana i Napretka igra se sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво