Samsonenko ne ide iz Vardara

Ruski biznismen Sergej Samsonenko izjavio je da nema nameru da ode iz Vardara i pored toga što je pre izvesnog vremena najavio povlačenje.

Samsonenko je vlasnik Fudbalskog kluba Vardar i muškog i ženskog rukometnog kluba.

Kako prenosi klupski sajt, on je rekao da je pe izvesnog vremene doneo odluku da ne finasira tri Vardarova kluba pod uticajem jakih emocija i "vrele glave" zbog negativnog pisanja pojedinih makedonskih medija, ali da se predomislio i da neće napustiti Vardar.

"Neću otići iz Vardara, tu sam zauvek. Pozivam sve da nas podrže i da se zajedno borimo protiv svih nepravdi. Siguran sam da ćemo imati mnogo uspeha", rekao je Samsonenko.

On je objasnio da je pre izvesnog vremena doneo sam odluku da od naredne sezone neće da finansira tri Vardarova kluba, a razlog za to je bilo to što su "odrđjeni mediji pisali neistine i laži i iskrivljavali činjenice".

"Nakupilo mi se u srcu i tu odluku sam kazao vrele glave i sa mnogo emocija. Želim da poručim da ti što pišu laži da nemaju ni sram ni savest! Smatram vas izdajicama Makedonije, zato što nisam napravio ništa loše za ovu državu. Zavoleo sam je kao svoju, napravio sam dobre stvari", izjavio je ruski biznismen sa makedonskim državljanstvom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи