Читај ми!

Venger: Želimo da budemo dobri u svim takmičenjima

Trener fudbalskog kluba Arsenal Arsen Venger rekao je da njegova ekipa želi da bude dobra u svim takmičenjima, pa i Ligi Evropa, gde je u grupi sa Crvenom zvezdom. Arsenal je na početku Lige Evropa pobedio Keln sa 3:1. Pored njih, u Grupi H su još Crvena zvezda i BATE Borisov, koji su u Beogradu igrali nerešeno 1:1.

"Želimo da budemo dobri u svim takmičenjima", rekao je Venger britanskim medijima posle utakmice protiv Kelna u Londonu.

Arsenal je na početku Lige Evropa pobedio Keln sa 3:1. Pored njih, u Grupi H su još Crvena zvezda i BATE Borisov, koji su u Beogradu igrali nerešeno 1:1.

"Slabo smo počeli i slučajno primili gol, ali nismo paničili i ubrzali smo igru. Od tad smo kontrolisali utakmicu", rekao je trener engleskog kluba.

Venger je protiv Kelna napravio čak devet promena u odnosu na sastav iz Premijer lige.
Igrač utakmice protiv Kelna bio je Aleksis Sančes, koga je francuski trener posebno pohvalio.

"Sančes je i dalje u svojoj najboljoj formi. On je fantastičan fudbaler, ali fizički još nije spreman. Ume da uradi nešto posebno", rekao je Venger.

Fudbaler Arsenala Ektor Beljerin rekao je da je Liga Evropa "novo takmičenje" za njegov tim.

"Mislimo da smo jedan od najboljih timova u takmičenju i to moramo da pokažemo na terenu. Ovo je novo takmičenje za nas, tako da je bilo potrebno neko vreme da se podesimo", rekao je Beljerin.

Arsenal će u sledećem kolu Lige Evropa gostovati ekipi BATE, a potom će 19. oktobra igrati protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво