Читај ми!

Morinjo: Englezi su drugi nivo Evrope, ne mogu do trofeja LŠ

Menadžer Mančester junajteda Žoze Morinjo smatra da su klubovi iz Engleske nivo ispod najjačeg, u koje je svrstio Real Madrid, Barselonu i Bajern Minhen. Morinjo ne veruje da su fudbaleri Junajteda, Mančester sitija, Liverpula, Čelsija i Totenhema sposobni da se upuste u borbu za trofej Lige šampiona ove sezone.

"Za Real, Barselonu i Bajern Liga šampiona startuje od osmine finala, dok se engleski timovi trude da "prežive" i prođu grupe. Pomenuta trojka biće sveža u nokaut fazi", rekao je Morinjo posle pobede nad Bazelom (3:0).

Portugalac je poručio da se Real, Barselona i Bajern po grupama Lige šampiona samo "zagrevaju".

"Engleski klubovi su drugi nivo, a to bih nazvao "hajde da se kvalifikujemo" i pokažemo da možemo da uradimo. Ako uspemo, možemo da uživamo protiv velikih timova", rekao je Morinjo i skinuo pritisak velikih očekivanja sa skupocenog svog tima.

Poslednji engleski klub koji je osvojio Ligu šampiona bio je Čelsi 2012. godine, kada je u finalu u Minhenu posle boljeg izvođenja penala savladao Bajern sa 4:3 (1:1).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи