Читај ми!

Superliga bez "večitih", Voša dočekuje Mačvu; Čukarički protiv Radnika

Utakmicama devetog kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, a fudbaleri Partizana i Crvene zvezde neće igrati svoje mečeve zbog učešća u grupnoj fazi Lige Evropa.

U terminima od 18 i 20 časova igra se šest mečeva Superlige, a za to vreme fudbaleri Partizana pripremaće se za duel protiv švajcarskog Jang Bojsa, u četvrtak od 19 časova u Bernu, a igrači Crvene zvezde za duel protiv BATE Borisova, od 21.05 u Beogradu.

Utakmicu osmog kola šampion Srbije Partizan igraće 25. oktobra na gostujućem terenu protiv Zemuna, a Zvezda će istog dana dočekati Spartak.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u sredu od 18 časova u Beogradu protiv Radnika i pokušaće da vežu četvrtu utakmicu bez poraza. "Brđani" su u nizu od dve uzastopne pobede i sedmi su na tabeli sa 13 bodova, a klub iz Surdulice, koji će pokušati da ostane neporažen i u trećem uzastopnom duelu u ligi, zauzima 11. mesto sa devet bodova.

Vojvodina će od 20 časova u Novom Sadu dočekati Mačvu i pokušaće da ostvari dobar rezultat kako bi zadržala priključak za vodećima. Novosađani nemaju pobedu u poslednje dve utakmice i četvrti su na tabeli sa 16 bodova, koliko ima i trećeplasirani Partizan. Mačva je deseta na tabeli sa devet bodova.

Fudbaleri Voždovca od 18 časova igraju u Kruševcu protiv Napretka i žele da prekinu niz od tri utakmice bez pobede. Voždovac je peti na tabeli sa 15. bodova, a Napredak, koji je u prošlom kolu porazom od Spartaka (1:2) prekinuo niz od tri pobede, zauzima osmo mesto na tabeli sa 10 bodova, ali uz utakmicu manje.

Posle dva uzastopna poraza u prvenstvu, Rad na svom terenu od 20 časova igra protiv Bačke i pokušaće da osvoji bodove kako bi popravio poziciju na tabeli. "Građevinari" su 13. sa sedam bodova, a Bačka, koja je vezala dva remija, zauzima 14. mesto na tabeli sa pet bodova.

Radnički će od 18 časova u Nišu protiv Borca pokušati da nastavi seriju dobrih rezultata, dok će Javor u isto vreme u Lučanima želi da prekine niz od četiri poraza.

Parovi devetog kola:

Čukarički - Radnik (18.00)
Napredak - Voždovac (18.00)
Radnički - Borac (18.00)
Mladost - Javor (20.00)
Rad - Bačka (20.00)
Vojvodina - Mačva (20.00)
Zemun - Partizan (25. oktobar)
Crvena zvezda - Spartak (25. oktobar)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво